fredag, juli 02, 2010

Hemmeligt bryllup...

Min svigerinde og svoger havde bestemt sig for at blive gift i en moden alder og da hun allerede havde været gift, skulle det foregå stille og roligt på rådhuset. Det var kun hendes forældre/børn og et vennepar som skulle være vidner der skulle med og "ingen" andre vidste det.....

Men Brudgommen var så spændt så han måtte fortælle det til min mand ugen før. Vi blev så enige om at køre ned, selvom det var en tirsdag eftermiddag, og overraske dem. Jeg fik lavet kort, LO og chokoladeæske i ugen op til. Dagen før lavede jeg en brudepige buket og en efeu krans til min datters hår og hun blev iklædt dansekjole. Og jeg fik også lige sat to hurtige sange sammen – for selvom det var ”hemmeligt” skulle der ikke mangle noget.

Da vi dukkede op, blev min svigerinde helt befippet og tudbrølet. Hun opdagede først min datter og derefter os andre. Hun fik sin brudepige (som hun aldrig har haft), de fik en vidunderlig dag og blev meget glade for de gaver jeg havde lavet.
Først forsiden af kortet. Det er et kort der foldes ud 2 gange.
Her er det åbnet første gang
Og her er det foldet helt ud. Det symboliserer at hun har fødselsdag den 21. og bryllup den 22. og han har fødselsdag den 23.

Bagpå hver af tags’ne, har jeg på bagsiden skrevet en lille hilsen, bagved dem ligger små kuverter lavet på Silhouetten hvor der er lagt penge i og uden på er skrevet ”til byggeriet”.
Her er chokolade æsken
Og her er den åben - teksten siger sig selv.... Kagen var det eneste jeg ikke nåede.
2 Layouts der er lavet klar til billeder. Jeg lånte min svigermors bærbar printer og efter vielsen, da vi var på vej hjem til dem printede jeg to billeder ud der passede ind. (ikke helt godt farvemæssigt, har lovet at vi måske skifter ud med et par i sort/hvid). Alle de andre gæster var vildt imponeret og bruden tude igen igen, det er fantastisk at lave noget som varmer så meget.

Materialerne til alle tingene er næsten ens. Riddersholm papir, samt andre rester fra gemmerne, karton fra Bazzil, spellbinders oval, Martha Stewarts diverse sommerfugle punch, gran punch, blonde punch fra EK Success, tags, tillykke og kuverter lavet på Silhouetten, Quickutz Aquarius og Marigold bogstaver og tekst lavet i word og printet ud. Stemplet aftrykkene har jeg engang fået, de er farvelagt med H2O twinkling. Blonde bånd, min window punch stemplet med tekst stempler fra Just Rite, rhinsten, bling, brads og masser blomster købt hos unikscrap på SAM.

Tak fordi i kigger med
Krammer Heidi

11 kommentarer:

Charlie sagde ...

Sikken en fin overraskelse og sød ide. Ja vi har en dejlig hobby - når den kan bruges til sådanne dage ikke???

Vranda sagde ...

nej hvor er det nogen lækre ting du har fået lavet. Jeg kan godt forstå at bruden tudede igen og igen.. Det tror jeg også godt at jeg kunne have gjort

Serena sagde ...

Ja det var rigtig fine ting du har lavet. Og så lige en vaskeægte "nåhhhh...." -effekt blev der også til ;)

Anonym sagde ...

jeg kan sagtens sætte mig ind i hvordan svigerinden havde det,(har selv prøvet det) du har givet hende en dag hun aldrig glemmer. tingene du har lavet er super godt.

Raziel sagde ...

Hvor er det bare vildt flot det hele! Mangler bare lige billedet af din datter i sit flotte tøj ;)

mariala sagde ...

Hvor er det flot, sikke en overraskelse - fuldstændigt gennemført - wow

Sivsko sagde ...

Rigtig mange tak alle sammen, de havde begge en dejlig dag og det havde vi også. Jeg skal nok finde et billede af min datter.
Krammer Heidi

Else sagde ...

Hvor er det bare fantastsike ting du har nået på rekordtid. Sikke en betænksomhed du/I har lagt for dagen for at gøre den speciel for svoger/svigerinde ... som også fortæller mig hvor meget I holder af dem.
Sikke også en god ide at de fik billeder på LO's før de skulle hjem.

Glæder mig til at se billeder fra dagen, og ikke mindst af brudepigen.

NÅ JA, det er vildt flotte ting du har lavet til dem, kan godt forstå svigerinden tudede flere gange.

aka sagde ...

Sikke lækre ting du har lavet til brudeparret. Kan virkelig godt forstå at bruden tudede - hvem ville ikke gøre det - når nogen har lagt så megt sjæl i at glæde andre.

Ann Cicilie sagde ...

Så utrolig hyggelig!

Du har laget noen riktig lekre ting til brudeparet, de er da heldige som har en som deg :)

Stinne sagde ...

Hoold op hvor er det hele bare så flot og gennem tænkt! kan godt forstå at din svigerinde blev rørt. Tænk alt det arbejde du har lagt i alt det. tillykke med det hele til dig og din familie!