fredag, januar 07, 2011

DIGI-Scrap opdagelse...

Jeg er simpelthen gået på opdagelse i det digitale univers og der er bare mange lækre ting. Sofie har på Scrapsisters forum skrevet om hvis man vi udviklet sine digi-scrap evner lidt er mini kurserne fra Jessica Sprague gode. Jeg hoppede lige på og købte 9 stk. til kun 1$ stykket. Jeg er gået i gang med det ene og jeg kan også kun varmt anbefale dem.

Jeg har også været rigtig glad for YouTube og Calvin Hollywood fra Tyskland laver nogle gode tutorials til Photoshop CS5, som jeg bruger.

I får ikke en scrap side, at se nu, da det er til vores familiekalender jeg har lavet sider. Det må I se senere. ;o)

Tak for idag Krammer Heidi

2 kommentarer:

aka sagde ...

Det ser bare så spændende ud med digiscrap. Sådan nogle lækre sider der er nogen, der laver. Jeg har problemer nok med at finde ud af de mest elementære photoshopting...så digiscrap bliver nok en pensionist-hobby, eller også i mit næste liv ! LOL.
Held og lykke med dit kursus, og husk at vise os resultaterne.

Sivsko sagde ...

Jeg skal nok vise resultaterne, og jeg er heller ikke en haj. Skal have mine notater ved siden af mig hele tiden. Og jeg søger konstant på nettet når jeg ikke kan finde det de taler op i mit program. De er jo lidt forskellige både Elements, CS3, CS4 og CS5 som jeg har.....