mandag, juni 07, 2010

Kort til kort kassen...

I går aftes fik jeg lavet et par kort til min slunkne kortkasse. Det var dejligt. Herunder er der to næsten ens, liftet fra samme kort hos Sarahs verden.
Kortet er Bazzil "Bling Diamond", og alt det andet papir er rester fra gemmerne. Jeg har lavet en oval med Spellbinders "Classic Ovals LG", som også er blevet embosset, sværtet med "Spun Sugar" også har jeg prøvet at bruge perfect pearls. Stemplet er fra Magnolia "Middags Tilda - A little yummy for your tummy COLLECTION 2009", farvelagt med H2O twinkling, udover det er det Rhinsten fra Prickiform.se, blomster, Brads og Martha Stewart Sommerfugl, som også er sværtet med Spun Sugar.
Også næsten sammen kort.....med Bazzil karton, og restepapir fra gemmerne. Igen en oval med Spellbinders "Classic Ovals LG", som også er blevet embosset, sværtet med "Spun Sugar" og med perfect pearls. Stemplet er fra Magnolia "Julaftons Tilda - So Jolly & under the mistletoe 2009 collection", farvelagt med H2O twinkling, udover det er det Rhinsten fra Prickiform.se, blomster lavet med Retro M og L blomster punch, og Martha Stewart Sommerfugl, som også er sværtet med Spun Sugar.

Det var alt for denne gang
Krammer Heidi

Ingen kommentarer: