½ l Piskefløde
150 g Mørk chokolade (Kan undlades)
7-8 stk. Skildpadder
Sådan gør du:
Smelt chokoladen og skildpadderne i fløden ved svag varme, sæt på køl til dagen efter og pisk det op til "stiv" creme.
TIPS:
Brug evt. lidt flormelis under piskningen til creme, Det gør den nemmere at arbejde med (den flyder ikke ud).
150 g Mørk chokolade (Kan undlades)
7-8 stk. Skildpadder
Sådan gør du:
Smelt chokoladen og skildpadderne i fløden ved svag varme, sæt på køl til dagen efter og pisk det op til "stiv" creme.
TIPS:
Brug evt. lidt flormelis under piskningen til creme, Det gør den nemmere at arbejde med (den flyder ikke ud).
Brug evt. de nye guldbarre fra Toms, de laver en der hedder "Skildplade". Der bruges 3 plader til en ½ l piskefløde.
3 kommentarer:
Thanks, I just startet. Hope it will be good in time.
Hej.
Hvis du tilføjer Toms skildpadde guldbar, du siger 3 stk til 1/2 l fløde, kommer du så stadig de alm. Stk skildpadder i?
Hilsen didde
Nej så bruger jeg kun guldbaren
Hilsen Heidi
Send en kommentar