Et lag til en 20 cm springform bliver ca. 2cm høj
4 stk. Husblas
3 stk. Store æg
100 g Sukker
2 stk. Saften af Lime
1/4 l Piskefløde
Sådan gør du:
læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Pisk æg og sukker godt. Smelt husblas i et vandbad, og bland den med limesaften. Rør husblassen i æggene. Pisk fløden stiv og vend meget forsigtig den i æggemassen.
Hæld fromagen i en springform som har sammen form som kagebundene, stil den i køleskab til den er stiv og læg en bund ovenpå og vend fromagen rundt så den ligger ovenpå bunden.
TIPS
kombinationen med mudcake er super lækker, den kraftige chokolade smag med den lette syrlige lime er bare så saftig, det er en rigtig god kage til en kop kaffe.
Der kan bruges citron i stedet for lime.
4 stk. Husblas
3 stk. Store æg
100 g Sukker
2 stk. Saften af Lime
1/4 l Piskefløde
Sådan gør du:
læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Pisk æg og sukker godt. Smelt husblas i et vandbad, og bland den med limesaften. Rør husblassen i æggene. Pisk fløden stiv og vend meget forsigtig den i æggemassen.
Hæld fromagen i en springform som har sammen form som kagebundene, stil den i køleskab til den er stiv og læg en bund ovenpå og vend fromagen rundt så den ligger ovenpå bunden.
TIPS
kombinationen med mudcake er super lækker, den kraftige chokolade smag med den lette syrlige lime er bare så saftig, det er en rigtig god kage til en kop kaffe.
Der kan bruges citron i stedet for lime.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar