onsdag, september 22, 2010

Frederik 2E…

Her er så andet LO, jeg fik dog kun lavet den første del af det i søndags. Men da jeg kom hjem måtte jeg lave klassebillede siden, så det dobbelt LO også blev færdigt…. Jeg er blevet helt hooked, efter sådan en søndag (tak tøser), jeg er gået i gang med juleting, men det får I først at se senere.
LO'erne lidt tættere på
Jeg har brugt Bazzil karton, Riddersholm design papir (er super glad for papiret fra Riddersholm design), Sizzix alfabet, Disney stikkers købt i Fakta for meget længe siden, Tim Holtz filmstrimmel og billet, rhinsten fra prickiform.se, cirklen er lavet med Template A4 - Dots & Circles fra Hobbyboden. Det hele er også sværtet med Tim Holtz "Frayed Burlap", en af favoritterne (igen tak for introduktionen til Charlotte – den farve er bare super god til alt).
Krammer Heidi

Frederik 1E…

Hvor var det skønt at være til søndags scrap hos Charlotte, se mange af tøserne igen og få produceret noget…. Det er længe siden jeg har været så produktiv, men jeg sad også ved siden af en sand Scrapmuse (Anja). Her er det første dobbelte LO.
Her er LO'ene lidt tættere på
Jeg har brugt Bazzil karton, diverse firkantet rester af papir fra husfrejavirk, Quickutz Eliza alfabet og Quickutz flag sat på groft blomster snor, Tim Holtz Gadget Gears die (lånt hos Charlotte – en af ønskerne). Det hele er sværtet med Tim Holtz "Frayed Burlap"

Tak fordi i kigger med
Gerne en lille kommentar, bli'r så glad ;o)
Krammer Heidi

Squash-/Gulerodskage

Jeg er blevet opfordret til at lægge min Squash-/Gulerodskage, så her er den:
3 stk Æg
3 dl. Sukker
2½ dl. Olie
400 g Revet squash eller gulerod
5½ dl. Mel
1/4 tsk Bagepulver
2 tsk Natron
1 tsk Salt
2 tsk Vanilliesukker
3 tsk Kanel
1 dl. Solsikkekerner
Creme til toppen:
200 g Flødeost naturel
125 g Smør
2½ dl. Flormelis
2 tsk Vanillesukker
1 tsk Kanel
Sådan gør du:
Tag smørret til Cremen ud af køleskabet. Tænd ovnen på 180 grader. Æg, sukker, Olie piskes sammen og squash røres i. Resten af indgredienserne blandes i. Bages ved 180o i ca 50 minutter Cremen røres godt sammen så den ikke klumper og smøres på den afkølet kage
God fornøjelse
Krammer Heidi

mandag, september 20, 2010

Nye kort...

Her er lidt kort jeg fik lavet mens jeg fik ryddet en smule op i mine scrap sager.. Det vil sige kun dem jeg skulle have med søndag til scrap med madammerne.
Jeg har brugt restepapir, stempler fra Magnolia og Hängler, sommerfugl fra Martha Stewart, bånd, blomster, brads og pynt fra gemmerne, stikles og tekst skrevet ud fra Word

Det blev et hurtigt indlæg
Krammer Heidi

torsdag, september 16, 2010

Scrap madammerne...

Jubii, jeg glæder mig som et lille barn til søndag. Der skal jeg nemlig være sammen med scrapmadammerne, hjemme hos Charlotte.
Kan næsten ikke vente . VI SES TØSER
Krammer Heidi

onsdag, september 15, 2010

Takke- og fødselsdagskort...

Har fået indbydelse til sølvbryllup i Jylland og synes de skulle have et takke kort i stedet for bare at ringe. ;o)
Kan ikke huske alle materialerne. Men bogstaverne er lavet på Silhuetten og fonten er ”Crazy Harold” og blomserne er lavet med retro blomster punch og et snefnug punch. Båndet har jeg fundet i vores sommerhus i Sverige - det er godt nok af "meget" ældre dato.... Men synes der er lidt Retro over det. Udover det er der også brugt lidt bling og sværte.
Stemplet med elgen er fra SkogsTokiga, tekst stemplet har jeg fået lavet hos en af Scrapmadammerne. Papiret er fra StampinUp! pakke fra juni måned og blonde båndet er købt på SAM… Udover det er der brugt brads og blad båndet er købt hos Scrapfactory.

Krammer Heidi

tirsdag, september 14, 2010

Frederik 0 år – dobbelt LO…

Endelig fik jeg lavet et par sider mere i min søns album. Første side har tidligere være lavet som A4, men er nu bearbejdet igennem og lavet om til 30x30 så jeg er blevet tilfreds.
Skitsen er fra et Scrap magasin på nettet (og jeg kan ikke huske hvilket…) Typisk ;o)
Her er siderne enkeltvis
Jeg har brugt Bazzil karton og restepapir. Overskrift på side 1 er klippet ud af det gamle LO og genbrugt. På side to har jeg brugt silhuetten og fonten ”Crazy Harold” som er fra 1001 free fonts. Det fede ved silhuetten er at man kan lave bogstaverne høje, tynde, smalle, tykke og flade ligesom man synes der passer bedst på LO’et, og det giver super fine
Babyen er klippet efter Dorthe Blom´s skabeloner fra hendes bøger, Snefnuggene er stanset med Martha Stewart punch. Båndet er købt i Fakta (tror jeg). Journalingen er skrevet ud fra Word og stanse ud med min window punch. Det hele er sværtet med Tim Holtz ” Stormy Sky”.

Tak, fordi i kigger med
Krammer Heidi
effekter og sikken forskel selvom det er samme font.

tirsdag, september 07, 2010

Barnedåb i to lag...

Weekendens første kage, måtte jeg bare sige ja til. Det var til min datters lærer fra børnehaveklassen. Hendes klasse var, den sidste klasse han havde, da han efterfølgende blev professionel fodboldspiller (først i 1. division og nu i superligaen).
Indhold: Basis kage med chokolade stykker, lagt sammen med hindbær/jordbær fromage og smurt op med chokolade smørcreme.

Og lidt tættere på
De blev meget glade, det er super duper herligt. Tak fordi jeg måtte lave kagen Mathias.
Krammer Heidi

Fætter/Kusine fest…

Her er weekendens anden kage, og da jeg havde rigeligt med den første kage og alle de andre forberedelser til fætter/kusine festen på min mand side, blev den lavet af hurtige blomster og klip klapper. Græsset er lavet at grøn smørcreme.
Indhold: Basis kage med chokolade stykker, lagt sammen med hindbær/jordbær fromage og smurt op med grøn smørcreme – der kom ikke fondant på.

Tak fordi I kigger med
Krammer Heidi

mandag, september 06, 2010

Yahh.. I did it - 1 styk Digi Layout...

Jeg har endelig fået prøvet og fået det til at virke. Jeg har fået rigtig god hjælp på denne side og jeg har oversat noget af det men har ikke helt fundet ud af hvordan jeg lægger PDF fil her på, så det kommer senere..
Materialer jeg har brugt er ud fra vejledningen fra "The Shappy shop" :o)

Krammer Heidi

fredag, september 03, 2010

En lille prinsesse...

Jeg har ikke fået august måneds kage projekt på bloggen… Der var lidt ferie og sygdom der kom i vejen, men kagen blev lavet. Jeg har lavet barnedåbs kage til storebroderen (Peter Plys kage), så de ville død og pine også have en kage til deres sidste fødte…
Og indholdet skulle være nøjagtig det samme… Så ingen slinger i valsen ;o) Her er den
Indhold: Basis chokoladekage lagt sammen med lime fromage og skildpaddecreme og smurt op med chokoladesmørcreme.
Og lidt tættere på
Tak fordi i kigger med
Krammer Heidi