3 stk Æg
3 dl. Sukker
2½ dl. Olie
400 g Revet squash eller gulerod
5½ dl. Mel
1/4 tsk Bagepulver
2 tsk Natron
1 tsk Salt
2 tsk Vanilliesukker
3 tsk Kanel
1 dl. Solsikkekerner
Creme til toppen:
200 g Flødeost naturel
125 g Smør
2½ dl. Flormelis
2 tsk Vanillesukker
1 tsk Kanel
Sådan gør du:
Tag smørret til Cremen ud af køleskabet. Tænd ovnen på 180 grader. Æg, sukker, Olie piskes sammen og squash røres i. Resten af indgredienserne blandes i. Bages ved 180o i ca 50 minutter Cremen røres godt sammen så den ikke klumper og smøres på den afkølet kage
God fornøjelse
Krammer Heidi

Hmm hvor den ser lække ud og hvor lyder det lækkert. Den er kopieret og vil prøve den. :-) ses knus jette
SvarSlet